+

Csavarok és rögzítővasak

Ablak beépítéshez sok féle csavarra lehet szükség. Az alap a tokrögzítő csavar, mely a szerkeztek rögzítéséhez szükséges. Ezenkívűl sok egyéb rögzítési feladatot kell megoldanunk ilyen a redőnyök, árnyékolástechnikai termékek felszerelése. Érdemes több féle típust és méretet magunknál tartani a munka során. Jó szolgálatot tesznek a faforgácslapcsavarok, a különféle kialakítású önfúró csavarok, akár 'D', vagy opel fejkialakítással, illetve a Hi-Lo menetes csavarok.

Beépítő ék fa

Beépítő ék fa

68 Ft (53,54 Ft + ÁFA)-tól

Felhasználási terület: Nyílászárók beállítása során a tok ékelésére használható.

D-fejű önfúró csavar

D-fejű önfúró csavar

6 Ft (4,72 Ft + ÁFA)-tól

A D-fejű önfúró csavar kiváló választás, amikor lemez elemet kell rögzíteni. A csavarfej kialakítása miatt a fej nem szakad át az összehúzás során, így ez a csavar ideális vékony lemezek összefogatásához. A D-fejű önfúrócsavarok előnyei közé tartozik, hogy nincs szükség előfúrásra, így időt és energiát takaríthatunk meg a telepítés során. Ezek a csavarok saját maguk fúrják ki a menetet az anyagban, amelybe behajtjuk őket, így biztosítva a szoros és megbízható kötést. A kereszthornyos fej lehetővé teszi a könnyű meghúzást, mivel jól illeszkedik a csavarhúzóhoz vagy a bithez, csökkentve a csavarfej sérülésének esélyét2. A D-fejű önfúró lemezcsavarok széles körben alkalmazhatók, például az építőiparban, gépgyártásban és autóiparban.

Faforgácslap csavar

Faforgácslap csavar

4 Ft (3,15 Ft + ÁFA)-tól

A süllyesztett fejű faforgácslap csavar kiváló választás, fa, vagy műanyagalkatrészek rögzítéséhez. Ezek az acélból készült, horganyzott forgácslap csavarok gyors és egyszerű szerelést tesznek lehetővé. A facsavar jellemzően előfúrás nélkül használható, (keményebb anyagoknál szükséges lehet előfúrni) Alkalmazható műanyagablakoknál toktóldók, redőnylábak felszereléséhez, rögzítéséhez, puha és keményfához, bútorlapokhoz vagy akár OSB forgácslapokhoz. A süllyesztett fejének köszönhetően nem keletkeznek éles peremek az anyagban, így csökkenthető a sérülésveszély. A horganyzott felület tovább növeli a tartósságot és ellenállást. Válasszuk a megfelelő méretű és típusú faforgácslap csavarokat a konkrét felhasználási területnek megfelelően, és élvezhetjük az egyszerű és megbízható rögzítést!

Hi-lo menetes ablakbeépítő csavar

Hi-lo menetes ablakbeépítő csavar

5 Ft (3,94 Ft + ÁFA)-tól

A speciális menet kialakításnak köszönhetően a hagyományos meneteknél erősebb strapabíróbb rögzítést tesz lehetővé a műanyag ablakprofilokhoz. Alkalmas szúnyogháló keretek, redőnylábak zárak, pántok, csapágyak és egyéb alkatrészek PVC profilokhoz történő rögzítéséhez.

Opel csavar

Opel csavar

6 Ft (4,72 Ft + ÁFA)-tól

Önfúró csavar süllyesztettfejű kereszthornyos
önfúrócsavar

Önfúró csavar rozsdamentes anyagból kereszthornyos fejkialakítással. Alkalmazásához előfúrás nem szükséges. Jól használható redőnyök szerelésénél.

Önfúrócsavar hatlapfejű
hatlapfejű önfúrócsavar

Önfúrócsavar hatlapfejű

23 Ft (18,11 Ft + ÁFA)-tól

Hatlapfejű önfúró csavar rozsdamentes anyagból. Alkalmazásához előfúrás nem szükséges. Jól használható szerkezetek összesorolásához, egyéb rögzítási feladatokhoz.

Süllyesztett fejű tokrögzítő csavar

Süllyesztett fejű tokrögzítő csavar

22 Ft (17,32 Ft + ÁFA)-tól

Felhasználási terület: Nyílászárók tokon keresztüli rögzítésére.

Tokrögzítő csavar (kisfejű)  faablakokhoz
tokrögzítő
kisfejű
fanyílászáró

Tokrögzítő csavar (kisfejű) faablakokhoz

23 Ft (18,11 Ft + ÁFA)-tól

Tokrögzítő csavar fanyílászárókhoz. Kisfejű kialakítás.

Kapcsolat

  • 3358 Erdőtelek Széchenyi utca 13.
  • +36204119884
  • rendeles@beepitokaruhaza.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.